Om mig och mitt arbete
Jag njuter av livets alla överraskande kontraster.
Mina reportage har oftast en personlig vinkel, det tycker jag är allra roligast. Världen är full av positiva, kapabla, begåvade människor med mycket humor och goda hjärtan. Att finna dem och plocka fram det bästa som finns i deras hem och skapa bilder med dessa personliga ting. Och sedan låta texten förstärka bildspråket och tillföra ytterligare en dimension. Matreportagen går i samma anda, människorna bakom ska synas, i både bilderna och texten. Doftförnimmelser stiga upp ur trycket och smaklökar retas.

I mina kommersiella uppdrag tycker jag allra bäst om att fritt få skapa en situation med en viss stämning. Jag hittar platsen, människorna och rekvisitan och bygger upp en miljö där jag ser till att betraktaren får ta del av det budskap kunden önskar.

Jag har roligt varje dag i mitt jobb och är verkligen glad över att få syssla med allt detta oerhört inspirerande. Till och med det administrativa det kräver för att driva ett eget företag ger mig något positivt.

När jag inte är ute och letar kuddar och vaser till ett speciellt hem som ska fotograferas, söker inspiration i någon av alla underbara inredningsbutiker eller skaffar estetiskt fulländade granatäpplen och jordärtskockor till ett matjobb – ja då sitter jag på kontoret på Sandhamnsgatan och skriver och planerar mina jobb.

Utöver denna verksamhet driver jag också bolaget Hold ME AB, där jag designar, producerar och säljer ett smart litet plagg för bättre hållning.

Dessa duktiga fotografer arbetar jag gärna tillsammans med:

Utöver de redaktionella uppdragen åtar jag mig även både kommersiella uppdrag och uppdrag gentemot företag och privatpersoner.

Casting, Location, Styling och make-up
Jag hittar de rätta personligheterna. Alla åldrar och kategorier. Berätta vem ni söker och jag skall föra er till honom eller henne!

Vad vill ni visa? Det finns miljarder och åter miljarder möjliga platser. Berätta vad ni vill uppnå och jag finner den rätta platsen!

Elegans och finess eller folklig enkelhet? Berätta vad ni vill att betraktaren skall uppleva så skapar jag den miljön!

Copywriting och textbearbetning
Jag formulerar, bearbetar och korrekturläser olika typer av texter.
För att ni - som företag eller privatperson - ska kunna presentera korta och koncisa eller långa och detaljerade texter med korrekt och relevant innehåll. Det gäller allt från större presentationer till kortare reklamtexter.

Detta sker ibland i samarbete med företaget Masterclass som utbildar och konsulterar inom området presentationsteknik.

Home-styling och inredningsuppdrag
Jag erbjuder även konsultation och genomförande av home-styling i samband med försäljning av bostäder och inredningshjälp i privata hem eller offentlig miljö.

Medlem Svenska Journalistförbundet (www.sjf.se)